Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πήρε χαρτάκι και ο... λαλάκης. Συνηθισμένος χρόνια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Κούγιας : «Άλλο οι προσωπικές σχέσεις και άλλο οι δικαστικές αποφάσεις»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με την δικηγόρο του Μελισσανίδη και της Ξάνθη, Έλλη Ρίζου.

Κούγιας : «Άλλο οι προσωπικές σχέσεις και άλλο οι δικαστικές αποφάσεις» | to10.gr

Ως γνωστόν, η δικηγόρος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Έλλη Ρίζου ανέλαβε την προσφυγή της Ξάνθης στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Με προσωπική του δήλωση, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας στέκεται στις άριστες σχέσεις που έχει η Ρίζου με την Πρόεδρο του Διατητικού, Μπιτζούνη και το μέλος  Μαργέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως τονίζει ο γνωστός ποινικολόγος, τα δύο μέλη του διαιτητικού θα έπρεπε να δηλώσουν αποχή λόγω της προσωπικής σχέσης που έχουν με την δικηγόρο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Τελικώς και η κα Ρίζου έγινε ξαφνικά δικηγόρος της Ξάνθης και η κα Πρόεδρος του Διατητικού κα Μπιτζούνη και το μέλος κα Μαργέλου παρέμειναν στη θέση τους και δεν δήλωσαν αποχή, όπως κατά την κρίση μου έπρεπε να κάνουν λόγω προσωπικής σχέσεως τους με τη κα Ρίζου και περιμένω με την αγωνία του νομικού, που θέλει να είναι όλα καθαρά στα δικαστήρια, για το ποια θα είναι η απόφαση.

Ελπίζω η κα Μπιτζούνη και η κα Μαργέλου να σκέφτηκαν ότι άλλο είναι οι προσωπικές σχέσεις και άλλο οι δικαστικές αποφάσεις και στο τέλος να εκδώσουν μια δίκαιη απόφαση.

Μακάρι να ισχύσει η λαϊκή ρήση «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» και να εκδώσουν μια τίμια απόφαση, όπως έχουν κάνει σε όλη τους την καριέρα στα δικαστήρια.

Να θυμούνται όμως ότι ορισμένες αποφάσεις των αθλητικών δικαστηρίων είναι εξίσου σημαντικές με τις αποφάσεις των πολιτικών και των ποινικών δικαστηρίων και ότι με αυτές ασχολούνται τουλάχιστον 5 εκατομμύρια Έλληνες κάθε μέρα και οι περισσότεροι δεν έχουν κάνει λοβοτομή.

Κατά τα άλλα είχαμε μία από τα ίδια: Ο τεράστιος αθλητικός νομικός Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Αθλητικού Δικαίου και Αντιπρόεδρος της «Δίκης» του Open εξέθεσε για άλλη μια φορά τον Πρόεδρό του, σεβάσμιο δικαστή, κ. Κυριάκο Θωμαΐδη και δυστυχώς για την ΠΑΕ Χανιά και τον κ. Ροκάκη που τον εμπιστεύτηκε, παραπλανηθείς οπωσδήποτε από τη διαφήμιση που του κάνει το blog Θωμαΐδη, κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ γέλιο από τους Αρεοπαγίτες.

Φοβάμαι ότι ο κ. Παναγόπουλος αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από τους Χανιώτες και τον κ. Ροκάκη, γιατί η ΠΑΕ Χανιά δεν είναι Πανελευσινιακός».