Επίσημο : Παίκτης της Φένλο ο Γιακουμάκης (vid)

Επίσημο : Παίκτης της Φένλο ο Γιακουμάκης (vid)

Στη Φένλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης, με την ολλανδική ομάδα να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Έλληνα επιθετικό. Δείτε και το επικό βίντεο της Φένλο!

Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Η ΑΕΚ τα βρήκε με την Φένλο, παραχωρώντας τον Έλληνα επιθετικό στον ολλανδικό σύλλογο. Ο 25χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με οψιόν για άλλο ένα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιώργος Γιακουμάκης εμφανίστηκε χαρούμενος, τονίζοντας πως με τη φανέλα της Φένλο, θέλει να δείξει την αξία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φένλο:

«Η Φένλο πρόσθεσε νέο επιθετικό στο ρόστερ της. Ο 25χρονος Γιώργος Γιακουμάκης υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με οψιόν για άλλον ένα.

Ο Γιακουμάκης έπαιξε σε Πλατανιά και Επισκοπή, πριν πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ το 2017. Στη πρώτη του σεζόν στην ομάδα, πήρε το πρωτάθλημα. Μια χρονιά αργότερα, έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε δανεικός σε ΟΦΗ και την πολωνική Γκόρνικ. Σκόραρε τρεις φορές, σε 12 παιχνίδια με την πολωνική ομάδα, έπειτα από τη χειμερινή διακοπή.»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης της Φένλο, ο Γιακουμάκης τόνισε: «Παρακολουθώ ολλανδικό ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή. Μου αρέσει το επιθετικό στυλ παιχνιδιού στην Eredivisie. Θέλω να δείξω την αξία μου στην Ολλανδία. Όχι μόνο σκοράροντας, αλλά όντας σημαντικός για την ομάδα μου, με οποιονδήποτε τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Φένλο μού δίνει αυτή την ευκαιρία».

Από τη μεριά του, ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο, ο Stan Valckx, είπε πως «ο Γιώργος είναι ο τύπος του επιθετικού που ψάχναμε, με πλάτος και ταχύτητα. Αυτός που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας, που μπορεί να κινείται πίσω από τον επιθετικό και που διαθέτει τις επιθετικές ικανότητες που θέλουμε».

Μάλιστα, η Φένλο ανήρτησε στα social media και ένα επικό βίντεο. Κάποιος προσπαθεί, αλλά μάταια να γράψει σωστά το όνομα του Έλληνα επιθετικού, μέχρι που εμφανίζεται μπροστά του ο Γιακουμάκης! Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει: «Να θυμάστε αυτό το όνομα. Είναι Γιώργος Γιακουμάκης».

Remember the name…It's 𝗚𝗘𝗢𝗥𝗚𝗜𝗢𝗦 𝗚𝗜𝗔𝗞𝗢𝗨𝗠𝗔𝗞𝗜𝗦! 🇬🇷#WelkomGeorgios #BeejVVV

Δημοσιεύτηκε από VVV-Venlo στις Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ