Παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου της σεζόν ο Λιβάγια (vid)

Παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου της σεζόν ο Λιβάγια (vid)

«Μου δίνει ώθηση και για τον επόμενο χρόνο», τόνισε ο Κροάτης επιθετικός.

Κορυφαίος παίκτης της εφετινής σεζόν  στην Super League αναδείχθηκε (από τους φιλάθλους) ο Μάρκο Λιβάγια, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να παραλαμβάνει το βραβείο του λίγο πριν την «κιτρινόμαυρη» προπόνηση.

Ο 26χρονος φορ της Ένωσης παρέλαβε και το βραβείο του καλύτερου παίκτη για τον μήνα Ιούνιο. Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Κροάτης παίκτης κατέγραψε με την κιτρινόμαυρη φανέλα 41 συμμετοχές με 15 γκολ και 12 ασίστ.

Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε στην κάμερα του AEK TV για το επίτευγμα του, τονίζοντας πως του δίνει ώθηση για να βοηθήσει την ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Ήταν κατά κάποιον τρόπο και μια… απάντηση στις σειρήνες που ηχούν από την μεριά της Τουρκίας για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε. Ο Λιβάγια δείχνει με τις δηλώσεις του, πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λιβάγια: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να με ψηφίσει. Αυτά τα βραβεία μου δίνουν την ικανοποίηση, μου δίνουν έξτρα ώθηση να κάνω ό,τι περισσότερο γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα και τον επόμενο χρόνο».

Παράλληλα, ο Ντανιέλε Βέρντε παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 25ης αγωνιστικής, ενώ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς βραβεύτηκε για τον μήνα Φεβρουάριο.

Οι δηλώσεις του Βέρντε: «Δεν εχω πολλα να πω. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτό που κάνουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου είναι να παίζουμε για τον κόσμο. Να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».

Όσα τόνισε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς: «Ειμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να με ψηφίσει. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο».

🏆 Μάρκο Λιβάγια: NIVEA MEN Player of the Regular Season🏆 Μάρκο Λιβάγια: NIVEA MEN Player of the Month του Ιουνίου🏆…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ