Σπουδαία συνεργασία με τη Hudl για τον Ολυμπιακό

Σπουδαία συνεργασία με τη Hudl για τον Ολυμπιακό

Η ακαδημία του Ολυμπιακού ακολουθεί τα βήματα της πρώτης ομάδας αλλά και των κορυφαίων ακαδημιών ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Μια πολύ σπουδαία συνεργασία για τις ακαδημίες του συλλόγου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τη Hudl, τη Hudl Sportscode καθώς και την πλατφόρμα Wyscout για scouting παικτών με στόχο την περαιτέρω βελτίωση του τρόπου δουλειάς της ακαδημίας αλλά και την εναρμόνιση με τον τρόπο λειτουργίας της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ακαδημία του Ολυμπιακού με τη λειτουργία της και την παραγωγή παικτών ξεφεύγει από τα ελληνικά σύνορα και συγκαταλέγεται ως μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Έτσι μετά την έναρξη λειτουργίας του νέου τμήματος ανάλυσης τον Νοέμβριο του 2019, η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία Hudl.

Πιο συγκεκριμένα, τη σεζόν 2020-21 στο «οπλοστάσιο» της ακαδημίας θα ενταχθούν τρία νέα προγράμματα για την ανάλυση αγώνων το Hudl και το Hudl Sportscode καθώς και η πλατφόρμα Wyscout για scouting παικτών. Σκοπός της παρούσας συνεργασίας είναι αφενός η περαιτέρω βελτίωση του τρόπου δουλειάς της ακαδημίας, αφετέρου η εναρμόνιση με τον τρόπο λειτουργίας της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, που χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα προγράμματα ανάλυσης τα τελευταία 8 χρόνια.

Με μία πλούσια παρουσία στα κορυφαία πρωταθλήματα της υφηλίου, τη Hudl προτιμά η πλειοψηφία των μεγαλύτερων κλαμπ του κόσμου από την Premier League, την Championship, το NBA τη La Liga, το MLS, τη Bundesliga, τη Serie A, τη Ligue 1 και πολλά ακόμα.

Τέλος, το τμήμα ανάλυσης προχώρησε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος performance analysis για την προπόνηση και τους αγώνες καθώς και ομαδική και ατομική βάση δεδομένων, τα οποίο θα χρησιμοποιούν από εδώ και στο εξής όλες οι ομάδες της ακαδημίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ