ΑΕΚ : Εκτός αποστολής ο Σιμάνσκι, μέσα ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ : Εκτός αποστολής ο Σιμάνσκι, μέσα ο Γαλανόπουλος

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι δεν βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ, καθώς μετέβη στην Πολωνία. Ετοιμος ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Από αύριο (13/8) η ΑΕΚ αποσύρεται σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Βραυρώνας, με τον Μάσιμο Καρέρα να παίρνει μαζί του 33 παίκτες. Η Ένωση ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την προετοιμασία να γίνεται στα Σπάτα, ελεώ κορωνοϊού.

Από την κιτρινόμαυρη αποστολή υπάρχει μια σημαντική απουσία, καθώς έμεινε εκτός ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο 25χρονος μέσος της Ένωσης δεν βρίσκεται στην χώρα μας, αφού μετέβη εκτάκτως στην πατρίδα του, την Πολωνία.

Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής έχει μια ασβεστοποίηση στον αχίλλειο από την παλιά επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στην Πολωνία. Μπορεί να μην είναι κάτι το ανησυχητικό, αλλά είναι πιθανό να εισηγηθεί ο γιατρός του να γίνει καθαρισμός. Αυτό, βέβαια, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, με τον 25χρονο πλέον να… τρέχει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από την άλλη, έχουμε και μια μεγάλη επιστροφή στην Ένωση. Με τον Κώστα Γαλανόπουλο να επιστρέφει πανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Ο Έλληνας μέσος βρίσκεται στο 100%, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, με τον χόνδρο του να είναι πλέον πλήρως αποκατεστημένος, όπως έδειξε και η τελευταία του μαγνητική.

Έτσι, ο «Γαλανό» θα δώσει κανονικά το παρών στον… εγκλεισμό της «κιτρινόμαυρης» αποστολής, με τον νεαρό μέσο να προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ