Γιώργος Σαββίδης : Στηρίζει τον Μίχελ, «τελείωσε» τον Κεσέρου

Γιώργος Σαββίδης : Στηρίζει τον Μίχελ, «τελείωσε» τον Κεσέρου

Με τρεις αναρτήσεις στο Instagram, χτύπησε την Πέμπτη ο Γιώργος Σαββίδης.

Σε τρεις αναρτήσεις προχώρησε ο Γιωργος Σαββίδης στην σελίδα που διατηρεί στο Instagram. Στη μία υψώνει ασπίδα στον Λούμπος Μίχελ, λέγοντας πως «… ο ΠΑΟΚ έχει τεχνικό διευθυντή και δεν χρειαζεται υποδείξεις, όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους!!!!!!!!. Κάτω τα χέρια από τον Λούμπος».

Στην άλλη, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βάζει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον δικέφαλο να ενδιαφέρεται για τον Ρουμάνο επιθετικό της Λουντογκόρετς, Κλαούντιο Κεσέρου.

«Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν περισσότερο από τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή μαζί (δεν έχω κάτι προσωπικό, είναι καλός παίκτης), ωστόσο σταματήστε το», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην άλλη ανάρτηση αφήνει υπονοούμενα για ένα ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τον οποίο «χρωματίζει» ως κόκκινο σημειώνοντας: «Προσπαθούν να ελέγξουν το μυαλό σου, παρόλο που οι ίδιοι ελέγχονται από έξω, προσπαθούν να εισχωρήσουν στην ψυχή σου και να παίξουν με τα συναισθήματά σου, παρόλο που οι ίδιοι έχουν πουλήσει τις δικές τους ψυχές. ΠΑΟΚIA σταματήστε να ακούτε το ραδιό που βρωμάει κόκκινο ιδρώτα! Να έχετε όλοι μια καλή χρονιά! Μόνο ΠΑΟΚ», ενώ στο υστερόγραφο σημειώνει: «Βρε νόμιζα οτι είσαι μεγάλος φαν της ομάδας σου, αλλά τελικά είσαι ο μεγαλύτερος υπάλληλος στην Ελλαδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ