«Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για Ολυμπιακό και Τράουκο»

«Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για Ολυμπιακό και Τράουκο»

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως Σεντ Ετιέν και Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Μιγκέλ Τράουκο στους «ερυθρόλευκους» και ότι απομένουν μόνο οι υπογραφές οι οποίες θα πέσουν τις επόμενες ημέρες.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Μιγκέλ Τράουκο στον Ολυμπιακό.

Τα δημοσιεύματα πληθαίνουν μέρα με την ημέρα και όλα δείχνουν πως ο Περουβιανός μπακ έχει κλείσει ήδη στους «ερυθρόλευκους».

Αυτή τη φορά το ισπανικό σάιτ, «Todofichajes», αναφέρει σε δημοσίευμά του πως ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του Μιγκέλ Τράουκο! Οι Ισπανοί γράφουν δηλαδή ότι υπάρχει δεδομένη συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν πλέον για την επισημοποίηση της μεταγραφής Τράουκο στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να κινούνται ταχύτατα για τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα, που πήρε μεταγραφή για τη Λίβερπουλ.

Πριν καν ακόμη αποχωρήσει από το λιμάνι ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρχίσει τις επαφές τους και είχαν ξεχωρίσει τις επιλογές τους για τη συγκεκριμένη θέση. Με τον Τράουκο, όπως όλα δείχνουν, να έρχεται Ελλάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ