Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το καλό με την Ομόνοια είναι πως οι... λαλάκηδες λατρεύουν το τριφύλλι. Να τα λέμε και αυτά.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Ολυμπιακός : «Παγώνει» η υπόθεση του Τράουκο

Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν προς το παρόν στην άκρη την απόκτηση του Περουβιανού αριστερού μπακ της Σεντ Ετιέν.

Ολυμπιακός : «Παγώνει» η υπόθεση του Τράουκο | to10.gr

Παρότι όλα έδειχναν ότι η απόκτηση του Μικέλ Τράουκο από τον Ολυμπιακό ήταν σίγουρη, εντούτοις αποδεικνύεται το αντίθετο… Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να «παγώσουν» στην παρούσα φάση τις συζητήσεις με τον Περουβιανό αριστερό μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα και σήμερα το πρωί, τα γαλλικά ΜΜΕ διατυμπάνιζαν ότι το ταξίδι του Τράουκο στην Αθήνα είναι θέμα χρόνου. Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή της Σεντ Ετιέν για το φιλικό της Τετάρτης με τη Ρεν.

Όμως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν τους δικούς τους ρυθμούς στις συζητήσεις και έκριναν ότι προς το παρόν, πρέπει να ζυγίσουν όλες τις επιλογές τους. Για αυτό, ενημέρωσαν την πλευρά του Τράουκο ότι οι επαφές «παγώνουν» για την ώρα.

Ο Περουβιανός αριστερός μπακ δεν απορρίφθηκε, παραμένει ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» και ίσως η περίπτωση του να ενεργοποιηθεί εκ νέου. Ακόμα και άμεσα. Αλλά, αυτό εναπόκειται στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν και άλλες επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας, στην ίδια λίστα με τον Τράουκο και θα κινηθούν ανάλογα με τις ανάγκες τους.