Ολυμπιακός : Όλα σε ρυθμούς… Ραφίνια!

Ολυμπιακός : Όλα σε ρυθμούς… Ραφίνια!

Η «μάχη» για την απόκτηση του σπουδαίου Ραφίνια συνεχίζεται. Οι δυσκολίες και ο χαμός στην Βραζιλία…

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα τον Ραφίνια και να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή σε μια θέση που έτσι και αλλιώς χρειάζεται ενίσχυση. Η επιλογή του Βραζιλιάνου άσου έχει γίνει εδώ και καιρό από τον Πέδρο Μαρτίνς με την διοίκηση να προσπαθεί να κάνει και αυτό το χατίρι του Πορτογάλου τεχνικού.

Όπως από χθες τονίσαμε, η υπόθεση του 35χρονου Βραζιλιάνου άσου μόνο εύκολη δεν είναι. Οι απαιτήσεις είναι υψηλότατες με τον Ραφίνια να δείχνει «ζεστός» για την γρήγορη επιστροφή του στην Ευρώπη (το περσινό καλοκαίρι έφυγε από την Μπάγερν μετά από 8 χρόνια επιτυχημένης καριέρας για να πάει στην Φλαμένγκο) και την διοίκηση του Ολυμπιακού να δίνει «μάχη» για να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Την ίδια ώρα στην Βραζιλία από χθες το βράδυ γίνεται πραγματικά χαμός γύρω από το θέμα του Ραφίνια και του Ολυμπιακού. Οι Βραζιλιάνοι μάλιστα δεν αποκλείουν αν οι δυσκολίες που υπάρχουν ξεπεραστούν με τις κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός, οι εξελίξεις να δρομολογηθούν άμεσα.

Ο Ραφίνια που είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για το δεξί άκρο της άμυνας μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα μεταγραφικά των πρωταθλητών, που βεβαίως συνεχίζουν τις ενέργειες τους και στα υπόλοιπα «μέτωπα».

Η ενίσχυση στα δύο άκρα της άμυνας είναι βασική προτεραιότητα. Το θέμα του Τραούκο, για το αριστερό άκρο μπορεί να «πάγωσε» όμως και εκεί γίνονται κινήσεις για να έρθουν τα πράγματα εκεί που τα θέλουν στον Ολυμπιακό. Ο Τραούκο άλλωστε δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τον Ολυμπιακό για την αριστερή πλευρά.

Υ.Γ. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η λίστα των δανεικών που θα είναι την Τρίτη στην «πρώτη» της ομάδας. Θα έχει εκπλήξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ