ΠΑΟΚ : Πρόταση από Ιταλία για Λημνιό

ΠΑΟΚ : Πρόταση από Ιταλία για Λημνιό

Το ενδιαφέρον της Τορίνο μπορεί να ατόνησε αλλά στον ΠΑΟΚ περιμένουν πρόταση από άλλη ιταλική ομάδα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Η ανάγκη του ΠΑΟΚ για πωλήσεις που θα φέρουν έσοδα στα ταμεία του είναι γνωστή από καιρό αφού ο βραχνάς του FFP υπάρχει ακόμη για το Δικέφαλο. Γι αυτό και η μικρή κινητικότητα στις μεταγραφές ως τώρα, γι αυτό και η γενικότερη αλλαγή τακτικής σε θέματα όπως αυτά με τα συμβόλαια των παικτών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην έξοδο ακόμη και ο Βιεϊρίνια (εκτός απροόπτου).

Στο γενικότερο πλαίσιο αυτό λοιπόν, οι «ασπρόμαυροι» ποντάρουν πολλά στα χρήματα που πιθανόν να φέρουν παίκτες που βρίσκονται στη βιτρίνα της ομάδας και υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτούς. Βλέπε Γιαννούλη, βλέπε Άκπομ, βλέπε Λημνιό. Ο τελευταίος μάλιστα ενδέχεται να απασχολήσει πολύ νωρίτερα από τους άλλους δύο όσον αφορά τη μεταγραφή του.

Αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ περιμένουν πρόταση, και μάλιστα καλή, από Ιταλία μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Η Τορίνο είχε δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή εξτρέμ το προηγούμενο διάστημα αλλά τα δεδομένα άλλαξαν όταν ανέλαβε το τιμόνι της «Γκρανάτα» ο Μάρκο Τζιαμπάολο στις αρχές του μήνα.

Ο πρώην προπονητής της Μίλαν ουσιαστικά έκοψε τον Λημνιό, όχι γιατί δεν του κάνει σαν παίκτης αλλά γιατί δεν ταιριάζει με τη δική του φιλοσοφία αφού δεν συνηθίζει να παίζει με winger. Έτσι η Τορίνο έπαψε να ασχολείται πλέον με την περίπτωση του 22χρονου άσου ο οποίος όμως απ’ ότι φαίνεται, έχει αρκετή πέραση στη γειτονική χώρα με άλλη ομάδα να είναι αρκετά «ζεστή» για την απόκτησή του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Λημνιός αγωνίστηκε σε 43 ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχοντας συνολικά έξι γκολ και επτά ασίστ ενώ θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Σημαντικό και αυτό καθώς αν δεν ανανεώσει θα μπορεί από τον Ιανουάριο να αναζητήσει άλλη ομάδα και οι Θεσσαλονικείς να τον χάσουν ελεύθερο. Κάτι που γνωρίζουν βέβαια και είναι ίσως κι ένας ακόμη λόγος που θα προσδοκούν σε μια καλή πρόταση από την Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ