ΠΑΟΚ: «Μετράει αντίστροφα ο Αζεβέδο»

ΠΑΟΚ: «Μετράει αντίστροφα ο Αζεβέδο»

Ο Μάρσιο Αζεβέδο συμπληρώνει μια εβδομάδα παρουσίας στον ΠΑΟΚ συνεχίζοντας στις δυνατές προπονήσεις υπό το βλέμμα του Ράζβαν Λουτσέσκου, προκειμένου να είναι άμεσα 100% έτοιμος για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. Στον Δικέφαλο υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται από τον νεοαποκτηθέντα αριστερό οπισθοφύλακα, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την πρώτη συμμετοχή του […]

Ο Μάρσιο Αζεβέδο συμπληρώνει μια εβδομάδα παρουσίας στον ΠΑΟΚ συνεχίζοντας στις δυνατές προπονήσεις υπό το βλέμμα του Ράζβαν Λουτσέσκου, προκειμένου να είναι άμεσα 100% έτοιμος για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Στον Δικέφαλο υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται από τον νεοαποκτηθέντα αριστερό οπισθοφύλακα, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την πρώτη συμμετοχή του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Μετά το τέλος της προπόνηση της Πέμπτης (18/1) στο γήπεδο της Τούμπας, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα στα social media για τον Αζεβέδο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ