«Φαβορί για την απόκτηση του Τοουμάσι ο Ολυμπιακός» (vids)

«Φαβορί για την απόκτηση του Τοουμάσι ο Ολυμπιακός» (vids)

Οι Γκανέζοι στέλνουν τον 26χρονο παίκτη της Αλαβές στον Ολυμπιακό.

Ενα νέο όνομα προέκυψε για τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει δημοσίευμα σε ξένο Μέσο, οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι το φαβορί για την απόκτηση του Πάτρικ Τοουμάσι.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα kickgh, η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς βρίσκεται σε θέση ισχύος αναφορικά με την περίπτωση του 26χρονου δεξιού εξτρέμ.

Ο Πάτρικ Τοουμάσι ανήκει στην ισπανική Αλαβές, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα, τονίζουν πως ο Γκανέζος σκέφτεται την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, λόγω και του Champions League.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο 26χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας, ως δανεικός στην Γκαζιαντέπ. Με την οποία κατέγραψε 27 συμμετοχές, έχοντας 6 γκολ, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.

Να σημειωθεί, πως έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Αστάνα στο Καζακστάν, έχοντας εντυπωσιακούς αριθμούς. Συγκεκριμένα, σε 158 συμμετοχές είχε 63 τέρματα και 29 τελικές πάσες.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Όπως είναι η Στουτγκάρδη, το Αμβούργο, η Ντελζισπόρ, ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν και σύλλογοι από το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Σαουδική Αραβία.

Δείτε τον Τοουμάσι:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ