Ο Ραφίνια ανακοίνωσε στη Φλαμένγκο ότι υπογράφει στον Ολυμπιακό με τριπλάσια λεφτά – Εως την Κυριακή στην Αθήνα για τις υπογραφές

Ο Ραφίνια ανακοίνωσε στη Φλαμένγκο ότι υπογράφει στον Ολυμπιακό με τριπλάσια λεφτά – Εως την Κυριακή στην Αθήνα για τις υπογραφές

Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον Ραφίνια. Το ανακοίνωσε ο παίκτης στη συνάντηση με τη Φλαμένγκο. Οι Βραζιλιάνοι αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τις συζητήσεις, την απόλυτη στάση του παίκτη και την «αδύνατον να αρνηθείς» πρόταση!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ήδη ο Ραφίνια. Οπως αποκάλυψε τα ξημερώματα της Παρασκευής το globoesporte, το κορυφαίο ειδησεογραφικό δίκτυο της Βραζιλίας, ο 35χρονος δεξιός μπακ ανακοίνωσε και τυπικά στη διοίκηση της Φλαμένγκο ότι αποχωρεί από τον σύλλογο, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Οπως αναφέρει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Βραζιλιάνων, «ο Ραφίνία είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Φλαμένγκο και να συνεχίσει στον Ολυμπιακό από την Ελλάδα. Η πρόταση έφτασε στον ακραίο αμυντικό την Τετάρτη, με το «ναι» να πυροδοτείται από τον ατζέντη του και ούτε μία συναισθηματική συζήτηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν ικανή να τον ταρακουνήσει από αυτή την ιδέα».

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα υπό τον αντιπρόεδρο της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ και τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Μπρούνο Σπίντελ, κατέστη σαφές ότι ο Ραφίνια δεν αλλάζει άποψη. Για την ακρίβεια, η πρόταση του Ολυμπιακού χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο και τον ατζέντη του ως «ακαταμάχητη» και «αδύνατον να την αρνηθεί».

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο Μπραζ ανακοίνωσε ότι το βράδυ της Παρασκευής θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, με σκοπό να εξηγήσει την κατάσταση. Ωστόσο ήδη στη Βραζιλία προκύπτει ως δεδομένο ότι ο Ραφίνια τελείωσε για τη Φλαμένγκο. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο δεν αναμένεται να βρεθεί καν στην αποστολή της «Φλα» για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κοριτίμπα, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο προσεχώς νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ομάδα στην οποία έχει δηλώσει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ DEAL

Οπως αποκαλύπτουν οι Βραζιλιάνοι, το deal με τον Ολυμπιακό «έτρεξε» ο Ρικάρντ Σέιντ, συνεργάτης του Ραφίνια στην εταιρεία «R13 Fussball». Ο οποίο αποκάλυψε στους συμπατριώτες του ότι ο 35χρονος μπακ θα πάρει στον Ολυμπιακό συμβόλαιο τρεις φορές μεγαλύτερο από εκείνο που έχει στη νυν ομάδα του. Μάλιστα, σημειώνεται ότι η Φλαμένγκο πρότεινε έναν συμβιβασμό και από τους δύο, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο Ραφίνια εξέφρασε ενώπιον των ανθρώπων της Φλαμένγκο την απόφαση να υπογράψει 2ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, καθώς «είναι η καλύτερη λύση για την καριέρα μου».

Στη συνάντηση με τους Μπραζ και Σπίντελ, έδωσε το παρόν και ο Λίνκολν, πρώην ποδοσφαιριστής της Φλαμένγκο και φίλος του Ραφίνια, που έπαιξε ρόλο στην υπογραφή του στην ομάδα του Σάο Πάουλο, αλλά ο οποίος δεν συμμετείχε στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Αυτές έγιναν αποκλειστικά από τον Σέιντ, αλλά και τους Λέο Παρέιρα και Ματέους Ντάντας, επιχειρηματίες/ατζέντηδες.

«ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ…»

Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Φλαμένγκο, αφού διαπίστωσαν ότι η απόφαση του Ραφίνια δεν έχει επιστροφή, εξέφρασαν την ενόχλησή τους για την τροπή που πήραν τα πράγματα, αλλά σεβάστηκαν την απόφαση του παίκτη. Εξάλλου, όταν πριν έναν χρόνο η «Φλα» απέκτησε τον Ραφίνια, δέχθηκε να βάλει ρήτρα να μπορεί να φύγει ως ελεύθερος για την Ευρώπη.

Η Φλαμένγκο μένει τώρα με μόνο έναν δεξιό μπακ (Ζοάο Λούκας) και αναζητά απεγνωσμένα να βρει αντικαταστάτη του Ραφίνια, με το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Και μπορεί να αποκτήσει μόνο παίκτες ελεύθερους ή από την εγχώρια αγορά και με συγκεκριμένους όρους!

Αυτό, ωστόσο, καθόλου δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, οι Ερυθρόλευκοι κάνουν πράξη την επιθυμία του Μαρτίνς αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή με δεδομένη ποιότητα, σπουδαία καριέρα, προερχόμενο από μία εντυπωσιακό σεζόν με τη Φλαμένγκο, όπου μέτρησε 39 συμμετοχές και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης με τη φανέλα της Φλαμένγκο, κατέκτησε πέντε τίτλους: το Κόπα Λιμπερταδόρες, το Μπραζιλέιρο, το πρωτάθλημα Καριόκα, το Ρεκόπα Σουδαμερικάνα και το Σούπερ Καπ Βραζιλίας!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Ραφίνια να μπει άμεσα στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και να βρίσκεται στη χώρα μας (το αργότερο έως) την Κυριακή, ώστε τη Δευτέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μία ημέρα μετά να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την επανέναρξη της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ