«Δεν παραιτείται από την υπόθεση του Λιβάγια ο Μπουλούτ»

«Δεν παραιτείται από την υπόθεση του Λιβάγια ο Μπουλούτ»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Μάρκο Λιβάγια, με τον Έρολ Μπουλούτ να εμφανίζεται... τρελαμένος με τον παίκτη της ΑΕΚ.

«Βροχή» τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Μάρκο Λιβάγια. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το αστέρι της, ωστόσο στην γειτονική χώρα τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Ως γνωστόν, τις τελευταίες μέρες, οι Τούρκοι έχουν πολύ ψηλά στην επικαιρότητα φερόμενο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Μάρκο Λιβάγια. Σήμερα (14/8) επανέρχονται με ένα νέο δημοσίευμα, αναφορικά με το μέλλον του Κροάτη επιθετικού.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα fotomac αναφέρει πως ο προπονητής της Φενέρ, Έρολ Μπουλούτ δεν… παραιτείται από την υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια. Τονίζουν μάλιστα, πως ο 45χρονος τεχνικός επιμένει για τη μετακίνηση του 26χρονου στην Πόλη, καθώς πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του.

Αναλυτικά, τι αναφέρουν οι Τούρκοι: «Ο Μπουλούτ που παρακολουθεί στενά το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίστηκε ως παίκτης, θέλει πολύ τον Λιβάγια στην ομάδα του καθώς πιστεύει ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την Φενέρ. Μάλιστα, επιμένει στη διοίκηση για την απόκτησή του. Η Φενέρ ετοιμάζεται να πιέσει την κατάσταση σχετικά με τον Λιβάγια και να τελειώσει άμεσα την υπόθεση».

Ο κόουτς της Φενέρ, φαίνεται… τρελαμένος με τις ικανότητες του επιθετικού της ΑΕΚ και δείχνει πως τον θέλει πολύ στην τουρκική ομάδα.

Τα δημοσιεύματα για τον Λιβάγια είναι πολλά, ωστόσο όπως είπαμε η Ένωση έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει ούτε κρούση, αλλά ούτε και πρόταση από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Παράλληλα, να σημειωθεί πως το όνομα του Κροάτη έχει συνδεθεί και με τις Τραμπζονσπόρ-Λάτσιο.

Να θυμίσουμε, πως την εφετινή αγωνιστική περίοδο, οΛιβάγια ήταν on fire, διανύοντας την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του. Ο 26χρονος  επιθετικός της ομάδας του Καρέρα κατέγραψε με την κιτρινόμαυρη φανέλα 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 15 γκολ, ενώ μοίρασε και 12 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ