Ντι Μάρτζιο : «Η Λεγανές ενδιαφέρεται για τον Βέρντε»

Ντι Μάρτζιο : «Η Λεγανές ενδιαφέρεται για τον Βέρντε»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η ισπανική ομάδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον εξτρέμ της ΑΕΚ.

Νέος μνηστήρας για τον Ντανιέλε Βέρντε!

Το όνομα του Ιταλού εξτρέμ έχει συνδεθεί με αρκετούς συλλόγους, με τη νέα ομάδα που έρχεται στο προσκήνιο να είναι η Λεγανές.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Ισπανοί ενδιαφέρονται για τον εξτρέμ της ΑΕΚ και έχουν ήδη κάνει μια πρώτη κρούση προς την «κιτρινόμαυρη» πλευρά.

«Η Λεγανιές έκανε κρούση στην ΑΕΚ για τον Ντανιέλε Βέρντε που την προηγούμενη σεζόν είχε 37 συμμετοχές με 6 γκολ. Η πρόθεση των Ισπανών είναι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του Βέρντε με οψιόν αγοράς με σκοπό να επιστρέψουν άμεσα στην La Liga μετά τον υποβιβασμό τους την τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν».

Τη νέα αγωνιστική περίοδο, η Λεγανές θα βρίσκεται στην Segunda Division και θέλει να ενισχυθεί. Ο Ντανιέλε Βέρντε γνωρίζει καλά από ισπανικά γήπεδα, καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ.

Ο Ναπολιτάνος εξτρέμ βρίσκεται στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα για τη νέα σεζόν, με την ΑΕΚ όμως να μην είναι αρνητική σε ενδεχόμενο παραχώρησης του. Φέτος, με την Ένωση έχει γράψει 36 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 6 γκολ, ενώ μοίρασε 6 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ