ΠΑΟΚ : Και τώρα τρέχουν για κεντρικό αμυντικό

ΠΑΟΚ : Και τώρα τρέχουν για κεντρικό αμυντικό

Μετά το φιάσκο στην υπόθεση Μολέδο, στον ΠΑΟΚ, προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να κλείσουν συμφωνία με κεντρικό αμυντικό. Σε πρώτο πλάνο ο Χατσερίντι, ενώ στην λίστα βρίσκεται άλλοι δύο ποδοσφαιριστές.

Το θέμα Μολέδο, τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τραυματίζοντας το πρεστίζ του σωματείου. Χρειάστηκε να παρέμβει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης σ’ αυτή την φαρσοκωμωδία που ξετυλίχθηκε τις τελευταίες 10-12 μέρες για να μπει μια τελεία.

Ήδη οδεύουμε προς το τελευταίο 10ήμερο του Ιανουαρίου, ενώ ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες, που θα έπρεπε να έχουν αποκτηθεί και να παίζουν. Δεν μιλάμε μόνο για μεταγραφή που θέλουν οι ασπρόμαυροι, αλλά τρεις.

Από σήμερα στρώθηκαν στη δουλειά για να φέρουν τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά και θα γλυκάνει τον κόσμο της ομάδας που έχει απογοητευτεί μ’ αυτά που βλέπει σε ότι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την ανοχή που έδειξαν στο θέμα Μολέδο.

Στον ΠΑΟΚ, επανέρχονται στον Εβγέν Χατσερίντι, και στον τρόπο με τον οποίο θα ξανά προσεγγίσουν το θέμα. Εκτός από τον 30χρονο ομογενή αμυντικό της Ντιναμό, στη Μικράς Ασίας έχουν ξεχωρίσει άλλες δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Στο μικροσκόπιο των παραγόντων του ΠΑΟΚ βρίσκεται ένας διεθνής αμυντικός που αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ ο δεύτερος στο ιταλικό πρωτάθλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ