«Γουότφορντ, Μίντλεσμπρο και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Γκλέιζερ»

«Γουότφορντ, Μίντλεσμπρο και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Γκλέιζερ»

Δημοσίευμα από το Ισραήλ κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ντεν Γκλέιζερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ τον οποίο όμως θέλει και η Γουότφορντ του Βλάνταν Ίβιτς αλλά και η Μίντλεσμπρο.

Ένα νέο μεταγραφικό σενάριο έρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ από το Ισραήλ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sports Rabbi» ο Δικέφαλος μαζί με τη νέα ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, τη Γουότφορντ, αλλά και τη Μίντλσμπρο, ενδιαφέρεται για τον Νταν Γκλέιζερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πρόκειται βέβαια για έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Ίβιτς από την κοινή τους θητεία στη Μακάμπι και φέτος μάλιστα αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, και θεωρείται ένας από τους πιο κομβικούς στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γκλέιζερ είναι 23 ετών, παίζει ως αμυντικός μέσος ενώ είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια του Ισραήλ μετρώντας και επτά συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. Φέτος είχε 33 συμμετοχές με τη Μακάμπι στο πρωτάθλημα, δύο στα προκριματικά του Champions League και δύο στα προκριματικά του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ