Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο το επιβεβαιώνει : «Ο Ραφίνια στον Ολυμπιακό» (pic)

Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο το επιβεβαιώνει : «Ο Ραφίνια στον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Μάρκος Μπραζ επιβεβαίωσε ότι ο Ραφίνια φεύγει από τη Φλαμένγκο κι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση της «Φλα»...

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, επιβεβαίωσε πως ο Ραφίνια αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και φεύγει από τη Φλαμένγκο με προορισμό τον Πειραιά.

Όπως τόνισε και ήταν ήδη γνωστό από τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, εκείνος και η διοίκηση της ομάδας προσπάθησαν να τον μεταπείσουν αλλά είχε ήδη πάρει την απόφασή του ο πολύπειρος μπακ και δεν μπορούσε να αρνηθεί την εξαιρετική πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο: «Δέχθηκε μία πρόταση από Ελληνική ομάδα και ήδη έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι πρόκειται να την αποδεχτεί. Η Φλαμένγκο σίγουρα δεν θα ήθελα να χάσει έναν τέτοιο αθλητή. Ο Ραφίνια έχει ακόμα πολλά να κατακτήσει στην καριέρα του. Είναι ένας παίκτης που μπαίνει στα 35 του και δέχθηκε μία πρόταση για πολυετές συμβόλαιο. Κατάλαβε πως πρέπει να φύγει από την Φλαμένγκο, μας το είπε και προσπάθησε να μας κάνει να καταλάβουμε ότι το ποσό είναι μεγάλο. Για αυτό επέλεξε να φύγει από την Φλαμένγκο επειδή ήθελε αυτό το νέο συμβόλαιο».

Λίγα λεπτά μετά ήρθε μάλιστα και η επίσημη ανακοίνωση από τη «Φλα» που αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Βραζιλιάνο:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ