«Κρούση του ΠΑΟΚ στην Σπόρτινγκ για τον Εντουάρντο Ενρίκε, μάχη με την Αλαβές»

«Κρούση του ΠΑΟΚ στην Σπόρτινγκ για τον Εντουάρντο Ενρίκε, μάχη με την Αλαβές»

Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δίνει... μάχη με την Αλαβές για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ήδη... χτυπήσει την πόρτα των «Λιονταριών».

Στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως παραμένει το όνομα του Εντουάρντο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε ακουστεί πριν από λίγες μέρες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τους Πορτογάλους να επανέρχονται με νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Πορτογαλία, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας ήδη «χτυπήσει» την πόρτα των «Λιονταριών».

Ωστόσο, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχει ισχυρό ανταγωνιστή, με την ισπανική Αλαβές να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του. Οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ για την παραχώρηση του 25χρονου παίκτη είναι υψηλές, με τους Ισπανούς να βρίσκονται σε pole position.

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να έχουν επιθυμούν τον δανεισμό του Ενρίκε, καλύπτοντας το συμβόλαιό του και τοποθετώντας ρήτρα αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ. Από την άλλη, η Αλαβές συζητάει και αυτή για τον δανεισμό του 25χρονου, προτείνοντας όμως την οψιόν αγοράς στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως σημειώνουν οι Πορτογάλοι, τα «Λιοντάρια» που πλήρωσαν 3 εκατομμύρια ευρώ στην Ιντερνασιονάλ για την απόκτησή του, έχουν ως πρώτο πλάνο  την πώληση του 25χρονου παίκτη. Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Ενρίκε κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Σπόρτινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ