Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς θα αξιολογήσει τον Τσούμιτς στην προετοιμασία

Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς θα αξιολογήσει τον Τσούμιτς στην προετοιμασία

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να παραμείνει ο Νίκολα Τσούμιτς στην προετοιμασία και να αποφασίσει αφού πρώτα τον αξιολογήσει.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε λίγες μέρες στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του εν όψει του τελικού Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου και της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Μέσα στους παίκτες που στις 18 Αυγούστου έχουν δώσει ραντεβού για το προπονητικό κέντρο του Ρέντη είναι και ποδοσφαιριστές που ήταν δανεικοί, αλλά και όλοι όσοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ. Ανάμεσά τους και ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος τον Ιούλιο έκανε προπονήσεις με τους υπόλοιπους και πέρασε από μια πρώτη αξιολόγηση.

Ο Σέρβος εξτρέμ που είχε 12 γκολ και 5 ασίστ σε 23 ματς με τη Ραντνίσκι τη σεζόν που πέρασε, θα περάσει από το μικροσκόπιο του Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ζητήσει να παραμείνει ο Σέρβος παίκτης ώστε να τον αξιολογήσει, όπως θα κάνει και με τους ποδοσφαιριστές που γυρίζουν από δανεισμό. Δεν υπάρχει απόφαση για αποχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, ούτε οποιαδήποτε συμφωνία ή συζητήσεις του Ολυμπιακού με άλλες ομάδες, από τη στιγμή που ο προπονητής έχει αποφανθεί πως θα δει πρώτα τον παίκτη στην προετοιμασία.

Οποιεσδήποτε αποφάσεις αναμένονται περί τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σχετικά με όλους τους ποδοσφαιριστές που θα περάσουν την αξιολόγηση του Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ