ΑΕΚ : Μήνυμα παραμονής για Λιβάγια από τη σύζυγό του (pics)

ΑΕΚ : Μήνυμα παραμονής για Λιβάγια από τη σύζυγό του (pics)

Η Ιρις Ράισιτς έστειλε για ακόμη μία φορά, μέσω των social media, μήνυμά παραμονής για τον Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει θέση η σύζυγος του Μάρκο Λιβάγια σχετικά με το μάλλον του επιθετικού της ΑΕΚ. Η Ιρις Ράισιτς έχει απαντήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, στα διάφορα σενάρια γύρω από το όνομα του Κροάτη και το ίδιο έκανε και τώρα.

Με αναρτήσεις της στο instagram η κυρία Λιβάγια θέλησε να ξεκόψει κάθε μεταγραφικό σενάριο που συνδέεται με τον 27χρονο άσο δείχνοντας πως για εκείνον υπάρχει μόνο η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία του Λιβάγια στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με κοστούμι της Ένωσης όπου φορά το μετάλλιο του Πρωταθλήματος του 2018 και στο ένα χέρι κρατά το βραβείο του MVP της Super League και στο άλλο τη γνωστή βόμβα της Original.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Salute the MVP @livajamarko 💦💣🦅#opiumexperience #opiumgraphics #poster #design #edit #manipulation #livaja #mvp #aekathens #aekfc #aekfamily #aekfans #superleaguegreece #bomber #croatia #football #ourpassion #editlovers #blackandyellow #army #weareaek 🔥🔥🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Opium_Graphics team (@opium_experience) στις

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το backround της φωτογραφίας το οποίο τόνισε ιδιαίτερα με story, στο οποίο υπάρχει μια κιτρινόμαυρη κιθάρα με το σήμα της Ένωσης κι ένα ηχείο με αυτοκόλλητο της Original. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι κάποιες τσάντες με χρήματα που υπάρχουν δίπλα από τον Λιβάγια κι από πάνω έχουν τις σημαίες της Τουρκίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας συμβολίζοντας τα λεφτά που φαίνεται πως δίνουν ομάδες όπως η Φενέρ και η Λάτσιο για να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ