Παναθηναϊκός : Προτάθηκε ο Σαντίκου, αρέσει σε Ρόκα – Πογιάτος

Παναθηναϊκός : Προτάθηκε ο Σαντίκου, αρέσει σε Ρόκα – Πογιάτος

Ο Αρμάντο Σαντίκου, που απασχολεί έντονα τον Άρη, προτάθηκε και στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr, Ρόκα και Πογιάτος είναι θετικοί σε περίπτωση που φύγει ο Μακέντα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του εμφανίζεται στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού. Και πριν από μία τριετία, καλοκαίρι του 2017, ο Αρμάντο Σαντίκου υπήρχε στα… κιτάπια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του, αλλά γρήγορα κατέληξε σε αυτή του Τσάβες. Το όνομα του Αλβανού φορ επανέρχεται και πάλι στα μεταγραφικά δρώμενα του τριφυλλιού, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του 10.gr από την Ισπανία προτάθηκε στον Ρόκα.

Ο 29χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε (τον είχε δώσει δανεικό στην Μάλαγα τη σεζόν που πέρασε) και αναζητεί νέα ποδοσφαιρική στέγη. Με τον Άρη, μάλιστα, να τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα και να τον έχει θέσει ως έναν από τους βασικούς του στόχους.

Ωστόσο το όνομά του, πλέον, κυκλοφορεί και στη λίστα των Ρόκα και Πογιάτος, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τον ποδοσφαιριστή. Και έχουν καλή άποψη για την αξία του. Διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας, με την οποία έχει σημειώσει 12 γκολ σε 35 εμφανίσεις, με εξαιρετική καριέρα στην Ελβετία που αγωνίστηκε σε Λουγκάνο (79 ματς, 41 γκολ, 12 ασίστ), Ζυρίχη (65 ματς, 20 γκολ, 4 ασίστ), Βαντούζ (18 ματς, 9 γκολ, 3 ασίστ) και Λοκάρνο (42 ματς, 30 γκολ), με θετική παρουσία στη Λέγκια Βαρσοβίας (25 ματς, 7 γκολ, 4 ασίστ) και με καλές εμφανίσεις στη Μάλαγα (37 συμμετοχές, 13 γκολ, 1 ασίστ), ο Σαντίκου έχει όλες τις προϋποθέσεις για να βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό.

Σε καλή ηλικία (γεννημένος τον Μάιο του 1991), με κίνητρο και με κασέ που είναι σε άκρως λογικά πλαίσια για τον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα τον φετινό που έχει ανοίξει περισσότερο το… πορτοφόλι του. Μια επιλογή που αποτελεί «value for money», που αρέσει σε προπονητή και τεχνικό διευθυντή, αλλά που για να προχωρήσει θα πρέπει να αδειάσει θέση.

Με λίγα λόγια, να αποχωρήσει ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος ναι μεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, αλλά πρόταση που να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό δεν έχει υπάρξει ακόμα.

Οι «πράσινοι» θα ασχοληθούν πιο ζεστά με την περίπτωση του Σαντίκου μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ιταλός. Αν… προλάβουν, φυσικά, αφού ο Αλβανός φορ δεν περνάει απαρατήρητος στη μεταγραφική πιάτσα.

Αυτή τη στιγμή ο Πογιάτος έχει Καρλίτος, Μακέντα, Περέα για το «9», κάτι που σημαίνει πως χώρος για άλλον επιθετικό δεν υπάρχει. Ακόμα κι αν αυτός αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, όπως του Σαντίκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ