Παναθηναϊκός : Δεν υπολογίζει Περέα ο Πογιάτος

Παναθηναϊκός : Δεν υπολογίζει Περέα ο Πογιάτος

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ενημερώσει τον Περέα ότι δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Εκτός από το γκρουπ των 10 παικτών που «κόπηκαν» πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, θα υπάρξουν κι άλλα «κοψίματα» στο «πράσινο» ρόστερ και το προσεχές διάστημα, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των παικτών της πρώτης ομάδας.

Ένας απ’ τους παίκτες που δεν θα μείνουν στο ρόστερ του «τριφυλλιού», είναι κι ο Χουάν Χοσέ Περέα. Η πλευρά του Κολομβιανού φορ έχει ήδη ενημερωθεί εδώ και λίγες ημέρες από τον Τσάβι Ρόκα πως θα πρέπει να βρει ομάδα για τον πελάτη του, καθώς δεν δείχνει να έχει «κερδίσει» τον Ντάνι Πογιάτος με την έως τώρα παρουσία του στην προετοιμασία.

Παράλληλα, μετά την απόκτηση και του Φώτη Ιωαννίδη, οι επιλογές για τους επιθετικούς που θα αποτελέσουν τις μπακ-απ επιλογές πίσω από τον Καρλίτος και τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μακέντα, έχουν πολλαπλασιαστεί, αφού υπάρχει και ο Καμπετσής, που δείχνει να διατηρεί (προς το παρόν) τη θέση του στην ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ