«Και ο προπονητής της Μπεσίκτας θέλει τον Λιβάγια»

«Και ο προπονητής της Μπεσίκτας θέλει τον Λιβάγια»

Η... μισή Τουρκία στα πόδια του Μάρκο Λιβάγια. Φενέρμπαχτσε, Τράμπζονσπορ και Μπεσίκτας φέρονται να ενδιαφέρονται για τον επιθετικό της ΑΕΚ.

«Βροχή» τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Μάρκο Λιβάγια και το μέλλον του.

Ως γνωστόν, τις τελευταίες μέρες το όνομα του επιθετικού της ΑΕΚ βρίσκεται πολύ ψηλά στην επικαιρότητα της γειτονικής χώρας, με την Φενέρμπαχτσε να φέρεται πως θέλει σαν… τρελή τον 26χρονο παίκτη.

Στη συνέχεια, οι Τούρκοι έβαλαν στο κόλπο και την Τραμπζονσπόρ, ενώ τώρα πρόσθεσαν ακόμη μια ομάδα στους… μνηστήρες για τον Μάρκο Λιβάγια. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας fotospor αναφέρει πως και η Μπεσίκτας έχει μπει στο κόλπο διεκδίκησης του επιθετικού της Ένωσης!

Όπως τονίζουν στην γειτονική χώρα, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό του Champions League ενδιαφέρεται για τον άσο της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο κόουτς της τουρκικής ομάδας, Σεργκέν Γιάλτσιν μετέφερε το αίτημα του για τον Λιβάγια. στον πρόεδρο της Μπεσίκτας.

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν στην Τουρκία, η Φενέρ συνεχίζει να είναι ένα… βήμα μπροστά στην προσπάθεια απόκτησης του Μάρκο Λιβάγια από την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην γειτονική χώρα:

«Η ταχύτερη ομάδα είναι η Φενερμπαχτσέ, η οποία ξεκίνησε την προσπάθεια να αποκτήσει τον Μάρκο Λιβάγια. Ο προπονητής Ερόλ Μπουλούτ θέλει πολύ τον Λιβάγια, ο οποίος μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις στην επίθεση. Ο Μπουλούτ τόνισε στον πρόεδρο της Φενέρ, πως αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που θέλει να αποκτηθεί.

Επίσης, η Τραμπζονσπόρ και η Μπεσίκτας μπήκαν στην διεκδίκηση. Ο προπονητής της Μπεσίκτας επίθεσης διαβίβασε στον πρόεδρο της ομάδας του ότι θέλει τον Λιβάγια, ζητώντας να βρει λύση. Ωστόσο, απέχει πολύ οικονομικά.

Η Τραμπζονσπόρ επίσης δυσκολεύεται οικονομικά να αποκτήσει τον Λιβάγια. Ωστόσο, ο πρόεδρος θέλει να τονώσει το ηθικό του κόσμου και θα δώσει μεγάλη σημασία στην μεταγραφή του Λιβάγια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ