«Εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Ρομπέρτα η ΑΕΚ, τον θέλει ως ελεύθερο»

«Εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Ρομπέρτα η ΑΕΚ, τον θέλει ως ελεύθερο»

Σύμφωνα με ξένα Μέσα, ο Νάιτζιλ Ρομπέρτα παραμένει στην λίστα της ΑΕΚ, με την Ένωση να θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Τις προηγούμενες μέρες το όνομα του Νάιτζιλ Ρομπέρτα είχε γραφτεί για την ΑΕΚ, με τον Ολλανδό φορ να παραμένει στα «κιτρινόμαυρα» ραντάρ.

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό συνεχίζονται, με την βουλγαρική ιστοσελίδα Fakti να αναφέρεται στο… φλερτ της ΑΕΚ με τον επιθετικό της Λέφσκι Σόφιας. Ο ποδοσφαιριστής των Βουλγάρων, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022, ωστόσο το μέλλον του στη Λέφσκι, θεωρείται αβέβαιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Ένωση παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωση του 22χρονου φορ, ωστόσο θα προχωρήσει στην απόκτησή του, μόνο αν μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Σόφιας.

«Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον Ολλανδό φορ, αυξάνει το ενδιαφέρον της και θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα» αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα αρχικά, ενώ στην συνέχεια προσθέτει: «Η μεταγραφή μπορεί να γίνει αν μείνει ελεύθερος ο Ρομπέρτα, καθώς προτιμά να τον πάρει ως ελεύθερο η ΑΕΚ».

Ο Ρομπέρτα ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Φέγενορντ, πριν μετακινηθεί στην Καμπούρ. Την εφετινή σεζόν, ο 22χρονος αγωνίστηκε 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας, μετρώντας 9 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ