Παναθηναϊκός : «Φαβορί για την απόκτηση του Μπενιάτ»

Παναθηναϊκός : «Φαβορί για την απόκτηση του Μπενιάτ»

Οι Ισπανοί, με νέο δημοσίευμά τους τονίζουν πως η ομάδα του Πογιάτος είναι το φαβορί για την απόκτηση του Μπενιάτ Ετσεμπαρία.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία και τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του 33χρονου ποδοσφαιριστή φαίνεται πως βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Τσάβι Ρόκα. Ο Βάσκος χαφ, έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους Ισπανούς να τονίζουν πως το «τριφύλλι» είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας todofichajes, αναφέρει πως ο Ετσεμπαρία έχει προτάσεις από την Κύπρο και την Τουρκία, με την ομάδα του Πογιάτος όμως να είναι το φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός για τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία, έναν ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος, καθώς έληξε το συμβόλαιο με την Αθλετίκ.

Ο σύλλογος των Αθηνών, έχει τον Ντάνι Πογιάτος ως προπονητή και προσπαθεί να αποκτήσει τον Ισπανό μέσο, ​​που θα μπορούσε να δώσει εμπειρία για να βοηθήσει την πράσινη ομάδα να ανακτήσει τα κεκτημένα του παρελθόντος.

Έχει προσφορές από Κύπρο και την Τουρκία και σκοπεύει να αποφασίσει για τη νέα του ομάδα αργότερα αυτήν την εβδομάδα, αλλά φαίνεται ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι στην pole position», ανέφερε το δημοσίευμα για τον Μπενιάτ και τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ