Τελειώνει και ο Καμπετσής από τον Παναθηναϊκό

Τελειώνει και ο Καμπετσής από τον Παναθηναϊκό

Ο Αργύρης Καμπετσής δε θα έχει τον χρόνο που θέλει στον Παναθηναϊκό και αν βρει ομάδα θα λύσει τη συνεργασία του με τους πράσινους.

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης δεν ήταν ο μόνος ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας την Τρίτη… Στην έξοδο του «Γεώργιος Καλαφάτης» κατευθύνεται και ο Αργύρης Καμπετσής.

Ο 20χρονος επιθετικός εδώ και καιρό ήθελε να μάθει το ρόλο που έχει στον σχεδιασμό του Ισπανού προπονητή, αφού είναι γεγονός ότι την τελευταία διετία δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε. Ο ατζέντής του, μάλιστα, έκανε κουβέντα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετό καιρό, λέγοντας πως θα ήθελε ο πελάτης του να αγωνίζεται περισσότερο. Και πως αν αυτό δε συμβεί, θα ήταν προτιμότερο να βρει ομάδα.

Πογιάτος και Ρόκα έχουν μεταφέρει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν έχουν πρόβλημα και δεν θα επιμείνουν στην παραμονή του, αν βρεθεί κάτι για τον ίδιο που θα θέλει να πάει και ίσως εντός των επόμενων ημερών να λυθεί η συνεργασία τους και ο Καμπετσής να πάει σε άλλον σύλλογο.

Ο Καμπετσής εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018, έχοντας ως περγαμηνές τη συμμετοχή του στους Νέους της Ντόρτμουντ. Στην διετία είχε 44 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ, χωρίς ωστόσο να καθιερωθεί ως βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ