Μιλοβάνοβιτς : «Κάνει καλή δουλειά ο Χαριστέας, βλέπει σωστά το ποδόσφαιρο»

Μιλοβάνοβιτς : «Κάνει καλή δουλειά ο Χαριστέας, βλέπει σωστά το ποδόσφαιρο»

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σχολίασε τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις του Άρη αλλά και τη δουλειά του Άγγελου Χαριστέα.

Δηλώσεις στο «Metropolis 95,5» παραχώρησε ο υπεύθυνος μεταγραφών της Λας Πάλμας και πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όπου σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη και μίλησε με πολύ καλά λόγια για τη δουλειά που κάνει στους «κίτρινους» ο Άγγελος Χαριστέας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Κριστιάν Λόπες που γνωρίζει από τη Λας Πάλμας: «Είναι ένας πραγματικά καλός, δυνατός παίκτης και ψηλός που παίζει καλά με το κεφάλι. Δεν έβαλε πολλά γκολ σ’ αυτούς τους 6 μήνες. Πριν έρθει σ’ εμάς ήταν στα Εμιράτα. Δεν είναι εύκολο να μπεις να παίξεις στον ρυθμό που παίζει η Λας Πάλμας. Είναι καλός παίκτης όμως και μπορεί να κάνει καλά πράγματα στην Ελλάδα».

Για το αν ήταν δύσκολο να ξαναμπεί σε άλλους ρυθμούς μετά την επιστροφή του από τα Εμιράτα: «Εμείς παίζαμε 4-2-3-1 και ο ένας φορ ήταν ο Ρουμπεν Κάστρο που βγήκε πρώτος σκόρερ. Μπήκε σε ματς και μας βοήθησε. Έχει καρδιά, θα βοηθήσει σίγουρα τον Άρη. Είναι επιθετικός περιοχής, είναι παίκτης με τρέξιμο, αλλά δεν θα ντριπλάρει 2-3 παίκτες για να σκοράρει, είναι παίκτης φορ περιοχής. Με δύο παίκτες δεξιά και αριστερά του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Για την υπόθεση με τον Ματέο Γκαρσία: «Για εμένα ο Ματέο είναι πολύ καλός παίκτης και βοήθησε τον Άρη. Και ο Ματέο αγαπάει τον Άρη, το ξέρω πολύ καλά. Είχε βάλει το βίντεο με τον κόσμο πριν το ματς με την ΑΕΚ. Ο Άρης είναι το σπίτι του».

Για την εικόνα που έχει από τους Ντάτκοβιτς και Γκανέα: «Ο Ντάτκοβιτς έπαιξε πάρα πολύ καλά, πήγε στην Κροατία μετά. Εμένα μου αρέσει αυτός ο παίκτης. Έκανε καλή δουλειά ο Άγγελος Χαριστέας. Ήταν μεγάλος παίκτης ο Χαριστέας και είναι λογικό να βλέπει σωστά το ποδόσφαιρο. Ο Γκανέα δεν έπαιξε πάρα πολύ. Για να τον θέλει ο Άρης σημαίνει ότι οι άνθρωποι είδαν την περίπτωσή του αρκετές φορές και ξέρουν για ποιον λόγο αποφάσισαν να ενδιαφερθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ