ΑΕΚ : Δικός της ο «βράχος» Χνιντ!

ΑΕΚ : Δικός της ο «βράχος» Χνιντ!

Τα βρήκε σε όλα και με τη Σφαξιέν η ΑΕΚ, που ανακοινώνει το αργότερο μέχρι αύριο τον 23χρονο διεθνή Τυνήσιο στόπερ.

Μπορεί η Σφαξιέν να προέβαλλε επιπλέον απαιτήσεις, μπορεί ο Νασίμ Χνιντ να είναι στην Αθήνα και ακόμα να μην έχει επισημοποιήσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, όμως όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί το αργότερο αύριο! Η Ένωση είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον 23χρονο Τυνήσιο στόπερ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης είναι «τρελαμένος» με την προοπτική να κλείσει η μεταγραφή!

Ο Χνιντ θεωρεί πως η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ευκαιρία για εκείνον προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και να δείξει τις πραγματικές δυνατότητές του. Γι’ αυτό και από τη Δευτέρα είναι σε… αναμμένα κάρβουνα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και να επικυρωθεί το deal.

Όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί έως αύριο. Τα όποια εμπόδια προέβαλλε η Σφαξιέν ξεπεράστηκαν, μιας και είναι σαφές πως τόσο ο η ΑΕΚ όσο και ο Χνιντ επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί. Η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον δυναμικό αμυντικό για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ την περίπτωση Χνιντ, με πρώτο τον Ίλια Ίβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου εκτιμά πως η Ένωση βρήκε «φλέβα χρυσού» και πήρε πάνω του την υπόθεση, την οποία και θα τελειώσει θετικά, με τους όρους του Δικεφάλου.

Η Σφαξιέν επιχείρησε να καθυστερήσει την υπόθεση, προσδοκώντας σε επιπλέον οφέλη. Ωστόσο η τελική συμφωνία κλείνει με τους όρους που ήθελε εξαρχής η ΑΕΚ, που έχοντας «σύμμαχο» τον παίκτη καλύπτει το βασικό κενό του ρόστερ της, με την επιλογή που είχε ξεχωρίσει.

Ο Χνιντ έχει περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου αύριο θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 23χρονος αμυντικός αναμένεται άμεσα να ενταχθεί στο ρόστερ των Κιτρινόμαυρων και να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ