Χωρίζουν οι δρόμοι για ΠΑΟΚ και Στοχ

Χωρίζουν οι δρόμοι για ΠΑΟΚ και Στοχ

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Μίροσλαβ Στοχ με τον Σλοβάκο να φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μίροσλαβ Στοχ δεν κατάφερε ούτε και την δεύτερη ευκαιρία που πήρε από τον ΠΑΟΚ να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Σλοβάκος επιθετικός που ήταν από τις αφορμές για το διαζύγιο με τον Ράζβαν Λουτσέσκου ήρθε στην Τούμπα παίρνοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο το οποίο δεν εξαργύρωσε ποτέ. Στις ευκαιρίες που πήρε δεν έπεισε ούτε τον Αμπελ Φερέιρα, αλλά ούτε και τον κόσμο της ομάδας που τον στήριξε μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι δύο πλευρές, ΠΑΟΚ και Στοχ, κάθισαν στο τραπέζι των συζητήσεων και αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους. Ο Σλοβάκος φέρεται να έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του με την Σλάβια Πράγας να είναι η ομάδα που έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ έχει προτάσεις από Τουρκία και Σαουδική Αραβία. Ο Δικέφαλος απ’ αυτό το διαζύγιο θα εξοικονόμηση αρκετές χιλιάδες ευρώ τα οποία θα μπορέσει να διαθέσει για κάποια άλλη μεταγραφή η οποία θα είναι πιο σημαντική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ