Παναθηναϊκός : «Απορρίψαμε ως ασύμφορη πρόταση της NOVA, προχωράμε το Παναθηναϊκός TV»

Παναθηναϊκός : «Απορρίψαμε ως ασύμφορη πρόταση της NOVA, προχωράμε το Παναθηναϊκός TV»

Ο Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως απέρριψε πρόταση 5,7 εκατομμυρίων ευρώ από τη NOVA για την επόμενη σεζόν και πως προχωράει το Παναθηναϊκός TV.

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως απέρριψε πρόταση της NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν εξέδωσε ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι κάνουν λόγο για ασύμφορη πρόταση, που έφτασε στα 5,7 εκατομμύρια ευρώ και τονίζουν πως είναι περίπου τα μισά απ’ αυτά που πρόσφερε η NOVA στον Ολυμπιακό, ενώ τους δίνει – σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό – λιγότερα και από την ΑΕΚ (6,5 εκατομμύρια ευρώ).

Ως εκ τούτου, οι πράσινοι κάνουν γνωστό πως προχωρούν με το Παναθηναϊκός TV και θα διαχειρίζονται μόνοι τους τα δικαιώματά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα η Nova κατέθεσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφορά ύψους 5,7 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πρόταση που απορρίφθηκε ως ασύμφορη. Σημειώνεται δε ότι η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Για όλα τα ανωτέρω ο Παναθηναϊκός προχωράει τη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ