Θετικός στον κορωνοϊό ο Σεμέδο, μπήκε σε απομόνωση

Θετικός στον κορωνοϊό ο Σεμέδο, μπήκε σε απομόνωση

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού διαγνώστηκε με Covid-19, αλλά δεν έχει έρθει σε επαφή με τους συμπαίκτες του.

Αναπάντεχο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό με τον Ρούμπεν Σεμέδο… Ο κεντρικός αμυντικός διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε πριν την ένταξη του στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο 26χρονος στόπερ απουσίασε από την πρώτη προπόνηση, γιατί λόγω προβλήματος στις ανταποκρίσεις των πτήσεων, καθυστέρησε η άφιξη του στην Αθήνα.

Κανονικά, ήταν προγραμματισμένος να ενσωματωθεί στη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας και όπως συνέβη με όλους, εξετάστηκε για τον κορωνοϊό. Το δείγμα ήταν θετικό και άμεσα ο Σεμέδο τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Οι συμπαίκτες του δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν από τον Σεμέδο, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τήρησαν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Πορτογάλος δεν είχε επαφή με κανέναν από το ποδοσφαιρικό τμήμα και περίμενε το αποτέλεσμα του τεστ. Έτσι, θα απομονωθεί και ταυτόχρονα, εκμηδενίζεται ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Έτσι, ο Πορτογάλος θα τηρήσει την καραντίνα και η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ