Πέδρο Ενρίκε : «Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Πέδρο Ενρίκε : «Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Ο Πέδρο Ενρίκε θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει την Μπενφίκα καθώς η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει αποδυναμωθεί σημαντικά.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Πέδρο Ενρίκε που αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με τα χρώμτα της Καϊσέρισπορ κατέθεσε τις απόψεις του για την αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπεσίκτας. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Μετρόπολις λέγοντας αρχικά τα εξής:  «Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Η Μπεσίκτας είναι μια δυνατή ομάδα.

Ο Μπουράκ Γιλμάζ ήταν το πιο δυνατό της σημείο. Όμως αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα και αυτό είναι το αδύνατο σημείο της ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και εκείνο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του. Έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ, αλλά η Τούμπα θα είναι διαφορετική λόγω της απουσίας του κόσμου. Πάντα ο ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο είναι κάτι άλλο αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει».

Για το αν έχει επαφές με κάποιον από την ομάδα κι αν του λείπει ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη είπε: «Μιλάω με τον Λέο Μάτος. Έχω πολύ καλή επικοινωνία. Σέβομαι τον Λέο Μάτος είναι ένας καλός παίκτης. Μου λείπει ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχει συναντήσει στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ