Πετράκης : «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το ρόστερ»

Πετράκης : «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το ρόστερ»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις του για την ομάδα της Λαμίας. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο νέος προπονητής της Λαμίας, Γιάννης Πετράκης έχει ξεκινήσει ήδη και βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα ενόψει της νέας ελέω κορωνοϊού σεζόν.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ του συλλόγου, ενώ με το πέρασμα του χρόνου και ανάλογα τις οικονομικές ανέσεις, η ομάδα θα προχωρά σε περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός: 

«Πρώτο σε σπουδαιότητα για εμένα είναι πως δεν είχαμε τραυματισμούς. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από όλη αυτή τη διαδικασία. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και για αυτό το πρώτο φιλικό η αλήθεια είναι πως ήμασταν πάνω – κάτω στα όρια. Και το πρώτο πράγμα που ήθελα από την προετοιμασία είναι να φύγουμε αλώβητη. Είμαι λοιπόν ευχαριστημένος που καταφέραμε να φύγουμε χωρίς κάποιον τραυματισμό».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Με βάση τις συνθήκες, με βάση την κόπωση και το γεγονός πως όλοι οι παίκτες έπαιξαν από 45 λεπτά -στην ουσία έπαιξαν από ένα ημίχρονο δύο ενδεκάδες, η εικόνα μας με αφήνει ικανοποιημένο. Για εμένα είναι πολύ σπουδαίο πως είχαμε στοιχεία ομάδα. Δεν είχαμε αδύναμους κρίκους μέσα στην ενδεκάδα με βάση το πλάνο που είχαμε επιλέξει να κάνουμε. Σίγουρα θέλουμε σε πάρα πολλά πράγματα βελτίωση. Ωστόσο αν τηρούμε τις βασικές αρχές, όλα τα υπόλοιπα θα έχουμε το χρόνο και τον τρόπο να τα καταφέρουμε. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Δουλειά και πάμε παρακάτω».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Όπως γνωρίζετε όσον αφορά τα οικονομικά της ομάδας κρατάμε μια ισορροπία και περιμένουμε να δούμε τι θα προκύψει. Έχει κάνει κάποιες δηλώσεις ο πρόεδρος, η ομάδα παραμένει χωρίς τηλεοπτικό… είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχω μέχρι τώρα, άσχετα αν είναι νεανικό σε ηλικία. Ελπίζω στο μέλλον, να λύσουμε τα θέματα οικονομικής φύσης που υπάρχουν και να ενισχυθούμε στις θέσεις που εγώ πιστεύω ότι θέλουμε βοήθεια. Η αλήθεια όμως είναι πως αν έχουμε πίστη στους παίκτες και τη δουλειά που κάνουμε, μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ