Βελτιωμένη πρόταση από Αλ Νασρ, το σκέφτονται ΑΕΚ και Μάνταλος!

Βελτιωμένη πρόταση από Αλ Νασρ, το σκέφτονται ΑΕΚ και Μάνταλος!

Η Αλ Νασρ ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι θα επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση για τον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος το σκέφτεται πλέον σοβαρά, όπως και η Ένωση.

Πολύ πιθανό να υπάρξει και δεύτερη μεγάλη πώληση αυτό το καλοκαίρι στην ΑΕΚ μετά από αυτή του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ. Η Αλ Νασρ θέλει πολύ τον Πέτρο Μάνταλο και το δείχνει στην πράξη.

Μετά την πρώτη πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ η οποία απορρίφθηκε από τους «κιτρινόμαυρους», η ομάδα από το Ντουμπάι ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι θα επανέλθει με νέα, καλύτερη πρόταση και πλέον τόσο ο παίκτης όσο και η Ένωση το σκέφτονται σοβαρά.

Ο Μάνταλος δεν καίγεται να φύγει από την ΑΕΚ και ειδικά για να πάει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, όμως η πρόταση της Αλ Νασρ θα είναι τέτοια που δύσκολα θα μπορέσει να αρνηθεί αυτή τη φορά. Θυμίζουμε ότι προ ημερών, ο προπονητής της Αλ Νασρ, Κρούνοσλαβ Γιούρτσιτς, είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της ομάδας του τονίζοντας ότι έχει παρακολουθήσει τον διεθνή άσο και του αρέσει πολύ.

Το θέμα πλέον είναι να κατατεθεί κι επίσημα η πρόταση (αναμένεται ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες), που μέχρι στιγμής είναι σε προφορικό επίπεδο, και τότε θα δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ