«Συμφώνησε με τον Χάντεργκιοναϊ ο Ολυμπιακός» (vid)

«Συμφώνησε με τον Χάντεργκιοναϊ ο Ολυμπιακός» (vid)

Στο εξωτερικό αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας τα έχουν βρει σε όλα με τον αμυντικό της Χάντερσφιλντ, Φλόρεντ Χάντεργκιοναϊ.

Ένα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, καθώς στο εξωτερικό αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει με τον Φλόρεντ Χάντεργκιοναϊ.

Πρόκειται για δεξιό μπακ που αγωνίζεται στο Νησί με τη φανέλα της Χάντερσφιλντ. Όπως τονίζει λοιπόν στο twitter, ο Κοσοβάρος δημοσιογράφος Άρλιντ Σαντίκου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον 26χρονο αμυντικό και διαπραγματεύονται με τον αγγλικό σύλλογο το ποσό της μεταγραφής του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος Αρλίντ Σαντίκου στο twitter, «Ο Φλορέντ Χάντεργκιοναϊ είναι έτοιμος για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Ο ελληνικός σύλλογος έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί του και διαπραγματεύεται τώρα με τη Χάντερσφιλντ το ποσό της μεταγραφής του».

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Φλόρεντ Χάντεργκιοναϊ κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές με την ομάδα της Championship. Ενώ, τον Γενάρη μετακόμισε ως δανεικός στην Τουρκία και την Κασίμπασα, έχοντας στα πόδια του 13 ματς. Ο 26χρονος αμυντικός έχει περάσει και από την Ελβετία, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Γιουνγκ Μπόις, ενώ έχει περάσει και από την Ίγκολσταντ στην Γερμανία.

Το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ να σημειωθεί πως έχει 7 συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Κοσόβου.

Δείτε τον 26χρονο μπακ εν δράσει:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ