Παναθηναϊκός : Χωρίς Κουρμπέλη η πρωινή προπόνηση

Παναθηναϊκός : Χωρίς Κουρμπέλη η πρωινή προπόνηση

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν προπονήθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/8) και δεν θα αγωνιστεί πιθανότατα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μαρκό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Το πρωί του Σαββάτου (22/8) οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου ενόψει του φιλικού παιχνιδιού που θα δώσουν το απόγευμα με τη Μαρκό (18:30).

Από την πρωινή προπόνηση απουσίασε ο Δημήτρης Κουρμπέλης καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα την Παρασκευή (21/8) και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (22/8) φιλικό των «πράσινων». Το μέρος της προπόνησης περιλάμβανε εξάσκηση στα τελειώματα.

Στα υπόλοιπα νέα της ομάδας ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καρλίτος, αποφόρτιση έκανε ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Βιγιαφάνιες και Χατζηθεοδωρίδης.

Επίσης στο παιχνίδι με τη Μαρκό αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και νέοι παίκτες καθώς ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντάνι Πογιάτος, ενέταξε στην αποστολή τους Μάριο Τζαβίδα και Κωνσταντίνο Λαζαρίδη που αγωνίζονται στην ομάδα Κ-19.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ