«Η Ντιναμό συζητά με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Κάιπερς» (pic)

«Η Ντιναμό συζητά με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Κάιπερς» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ρουμανία, η ομάδα του Βουκουρεστίου είναι διαπραγματεύσεις με τους Ερυθρόλευκους για τον Βέλγο φορ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι δανεικός στην Αζαξιό.

Ο Ούγκο Κάιπερς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 από τον Εργοτέλη και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Αζαξιό, με την οποία αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Ο Βέλγος επιθετικός, επέστρεψε στην Ελλάδα και αυτό το διάστημα συμμετέχει στις προπονήσεις των Ερυθρόλευκων, προσπαθώντας να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει μία ευκαιρία για να παραμείνει στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, στην Ρουμανία συνδέουν το όνομά του με την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με το www.prosport.ro η ρουμάνικη ομάδα είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού, ενώ στο κείμενο αναφέρεται πως η μοναδική οψιόν για τον Κάιπερς είναι να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα: «Μετά τις αφίξεις των Ματία Μοντίνι και Σλάβκο Πέροβιτς, η Ντιναμό διαπραγματεύεται με τον Βέλγο Ούγκο Κάιπερς (23 ετών). Ανήκει στον Ολυμπιακό, αγοράστηκε από τους Έλληνες από τον Εργοτέλη το 2019 και δόθηκε δανεικός στην Αζαξιό, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ProSport, η μόνη επιλογή είναι ο δανεισμός του για μία σεζόν, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην θέλουν να αφήσουν τον Βέλγο επιθετικό. Ο Κάιπερς σκόραρε 5 γκολ σε 22 ματς με την Αζαξιό».

Το δημοσίευμα για τον Κάιπερς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ