Τα προβλήματα του «Παναθηναϊκός TV» και η συγνώμη της ΠΑΕ

Τα προβλήματα του «Παναθηναϊκός TV» και η συγνώμη της ΠΑΕ

Το νέο πράσινο κανάλι δεν λειτούργησε στο Διαδίκτυο, οι οπαδοί ενοχλήθηκαν και η διοίκηση του Τριφυλλιού απολογήθηκε για τις δυσλειτουργίες.

Αναμφίβολα, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού περίμεναν ότι το «Παναθηναϊκός TV» θα αντιμετώπιζε δυσλειτουργίες στην πρώτη μετάδοση του, αλλά μάλλον τα πράγματα πήγαν χειρότερα. Κυρίως στο διαδικτυακό κομμάτι της παραγωγής, αφού οι τηλεθεατές οι οποίοι είδαν το φιλικό με τη Μαρκό από τη συχνότητα της Cosmote, δεν παρατήρησαν σημαντικές επιπλοκές.

Αντίθετα, μέσω Ίντερνετ η κατάσταση δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για το «Παναθηναϊκός TV». Η ιστοσελίδα www.paotv.gr «έπεσε» περίπου 20 λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και επί της ουσίας, άνοιξε σε ελάχιστους στη διάρκεια των 90’. Όσοι αποκτούσαν πρόσβαση, δεν μπορούσαν να κάνουν εγγραφή αφού το σύστημα ήταν υπερφορτωμένο. Αυτό είχε αποτέλεσμα, η παρακολούθηση της αναμέτρησης από το Διαδίκτυο να είναι αδύνατη.

Για να διαχειριστούν το μπλοκάρισμα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετέφεραν τη διαδικτυακή μετάδοση στον λογαριασμό του Τριφυλλιού στο Youtube. Από εκεί παρακολούθησαν το δεύτερο ημίχρονο οι χρήστες του Ίντερνετ.

Η αδυναμία εισόδου στο σάιτ www.paotv.gr προκάλεσε δυσαρέσκεια σε πολλούς οπαδούς, οι οποίοι εξέφρασαν την ενόχληση τους στα social media της ομάδας. Μετά το ματς, οι «πράσινοι» αναγνώριζαν ότι παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα, όμως εξέφραζαν τη βεβαιότητα τους ότι θα τα επιλύσουν πριν το φιλικό της Τετάρτης με τον ΟΦΗ.

Για αυτό, η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση:

«Είναι κοινότυπο αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί πραγματικότητα: κάθε αρχή και δύσκολη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που κατά χιλιάδες ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία μέσω του paotv.gr, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με τη Μαρκό, στην πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του «Παναθηναϊκός TV». Παράλληλα, όμως, αυτή η επιθυμία προκάλεσε αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα. Οφείλουμε να απολογηθούμε στους χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ήδη όλες οι αρμόδιες ομάδες του «Παναθηναϊκός TV» εργάζονται προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων, ώστε στο επόμενο τηλεοπτικό ραντεβού με το «Παναθηναϊκός TV», στις 26 Αυγούστου στο φιλικό με τον ΟΦΗ, να κυλήσουν όλα ομαλά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ