Κρέσπο: «Κάθε παιχνίδι… τελικός»

Κρέσπο: «Κάθε παιχνίδι… τελικός»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θεωρεί πως ο τίτλος του πρωταθλητή δεν θα κριθεί μόνο στα ντέρμπι, αλλά σε κάθε παιχνίδι μέχρι την λήξη του.

Ο Ισπανός αμυντικός με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης λέγοντας αρχικά τα εξής:  «Είμαστε σε μία πολύ καλή κατάσταση, πρέπει από εδώ και πέρα να είμαστε σοβαροί και συνεπείς και κάθε ματς να αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Οποιοδήποτε λάθος μπορεί να είναι κρίσιμο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα: «Είναι συνολική δουλειά, που αφορά όλη την ομάδα και το πως δουλεύει από τον επιθετικό μέχρι τον τελευταίο παίκτη. Έχουμε πολύ καλή λειτουργία, ξέρουμε ότι πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό. Παίζει ρόλο το πως δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε συμπαγής ομάδα και δουλεύουμε σωστά στο γήπεδο. Αν κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα έχουμε πλεονέκτημα στα επόμενα παιχνίδια».

Για το που θα κριθεί το πρωτάθλημα: «Αν συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό, θεωρώ τα ντέρμπι θα είναι πολύ σημαντικά. Και στην πορεία έχουμε αρκετά δύσκολα παιχνίδια, οπότε μέχρι το τέλος δεν μπορούμε να απαντήσουμε στο τι θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο. Το καλύτερο θα είναι να πάρουμε τον τίτλο πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη, αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το φινάλε. Έχουμε μία καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις διαφορές του αγώνα της Κυριακής, σε σχέση με αυτόν του πρώτου γύρου: «Η βασική διαφορά είναι ότι πλέον παίρνουμε αποτελέσματα. Το μομέντουμ που βρισκόμαστε είναι πολύ καλό και σίγουρα το αυτή την φορά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ