ΑΕΚ : Μεγάλο το «χάσμα» με τον Γαλανόπουλο στο οικονομικό

ΑΕΚ : Μεγάλο το «χάσμα» με τον Γαλανόπουλο στο οικονομικό

Η ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Γαλανόπουλου στην ΑΕΚ, δείχνει να δυσκολεύει, καθώς η διαφορά στο οικονομικό είναι μεγάλη.

Η ΑΕΚ, εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, θέλει να διατηρήσει και τον βασικό της κορμό ενόψει της νέας σεζόν. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο του εκπνέει το 2021, είναι ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος.

Ο 22χρονος χαφ έχει αρχίσει τις συζητήσεις με την Ένωση για την ανανέωση της συνεργασίας του, ωστόσο κάθε άλλο, παρά εύκολη δεν θεωρείται. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές έχουν μεγάλη διαφορά στο οικονομικό μετά την νέα πρόταση της ομάδας. Αναλυτικά, η προσφορά του ελληνικού συλλόγου ήταν τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές στα 550 χιλιάδες ευρώ, με τον διεθνή μέσο να ζητάει τα διπλάσια.

Η υπόθεση δεν θεωρείται εύκολη και το γεγονός ότι το επόμενο καλοκαίρι, ο 22χρονος θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει την «χρυσή τομή». Να θυμίσουμε, ότι ο ταλαντούχος άσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Δικεφάλου και είναι επαγγελματίας από το 2015. Μέχρι τώρα, έχει σημειώσει πέντε γκολ και μία ασίστ σε 106 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ