Σάντσες : «Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να στοχεύει στην κορυφή» (vid)

Σάντσες : «Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να στοχεύει στην κορυφή» (vid)

Ο Φακούντο Σάντσες μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τους στόχους του με τους «πράσινους».

Ο Φακούντο Σάντσες μίλησε στο κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube για τη μεταγραφή του και τους στόχους του με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά:

Τι ήταν αυτό που σου είπε ο Τσάβι Ρόκα και και επέλεξες να αποδεχθείς την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Η αλήθεια είναι ότι δε χρειάστηκε να μου πει πολλά για τον σύλλογο ώστε να με πείσει. Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε η πιθανότητα να έρθω στον Παναθηναϊκό, σκέφτηκα πως θα είναι μια πρόκληση για εμένα…Πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο σύλλογο σε παγκόσμιο επίπεδο και θα γοήτευε κάθε ποδοσφαιριστή να αποτελέσει μέλος του…οπότε είχα μια σύντομη συνομιλία με τον Τσάβι, μόνο μέσω μηνυμάτων…και δε χρειάστηκαν πολλά για να με πείσει».

Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστείς σε μια ομάδα εκτός Αργεντινής και συγκεκριμένα στην Ευρώπη. Πόσο εύκολο ήταν για σένα να πάρεις αυτή την απόφαση;

«Πρόκειται για μια επιλογή που την σκεφτόμουν εδώ και καιρό. Έπαιξα πολλά χρόνια στην Αργεντινή και θεωρούσα αυτή ήταν η σωστή στιγμή για να αποκτήσω εμπειρία εκτός της χώρας μου.Το συζητήσαμε με την οικογένεια μου και θεωρήσαμε ότι αυτό ήταν το κατάλληλο timing…Πρέπει μάλιστα να πω ότι η προοπτική της Ελλάδας μας άρεσε από την πρώτη στιγμή! Συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα ζήσω αυτή την εμπειρία, συνεισφέροντας και εγώ από την πλευρά μου στην προσπάθεια να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει…Ο Παναθηναϊκός πρέπει να στοχεύει πάντα στην κορυφή».

Στην ομάδα επέστρεψε προ ημερών ένας συμπατριώτης σου, ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί ποδοσφαιριστές και φυσικά το προπονητικό τιμ που μιλούν την ίδια γλώσσα με εσένα. Αισθάνεσαι πως αυτό θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς πιο εύκολα;

«Βεβαίως, αυτό θα με βοηθήσει πολύ και θα είναι πολύ πιο εύκολο για εμένα ώστε ώστε αυτές τις πρώτες εβδομάδες να προσαρμοστώ στην καθημερινότητα της ομάδας και να μάθω περισσότερα απ’όσα ήδη γνωρίζω για τον σύλλογο αλλά και την πόλη. Επιπλέον πιστεύω πως θα έχω χρόνο να βελτιώσω τα αγγλικά μου…για να έχω τη δυνατότητα να επικοινωνώ καλύτερα με όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού».

Στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή. Υπάρχει στο μυαλό σου η σκέψη να συνεχίσεις και εσύ αυτή την παράδοση που έχει δημιουργηθεί;

«Βεβαίως είναι κάτι που θα με γοήτευε! Γνωρίζω για τους Αργεντινούς παίκτες που πέρασαν στο παρελθόν από τον σύλλογο. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι τους αγάπησαν πολύ και εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε το όνομα μου στο μέλλον να συμπεριληφθεί σε αυτή τη λίστα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ