ΑΕΚ : Έρχεται για να υπογράψει ο Ανσαριφάρντ

ΑΕΚ : Έρχεται για να υπογράψει ο Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, καθώς αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο στην Αθήνα για τις τελικές επαφές.

Η ΑΕΚ βρισκόταν σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει ιδανικά τον Νέλσον Ολιβέιρα και όλα δείχνουν ότι τον βρήκε, αφού είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιράνος επιθετικός που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο κατά το παρελθόν βρίσκεται μια ανάσα από την «Ένωση», καθώς έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία μαζί της και μέχρι την Τρίτη αναμένεται στην Αθήνα για τις τελικές επαφές, τα ιατρικά και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Ανσαριφάρντ ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά το πέρασμά του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και το πρωτάθλημα της χώρας του, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίζει και η γυναίκα του, η οποία είναι από τη χώρα μας.

Ο Ιρανός έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαλίγια πριν μερικές μέρες και επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Ένωσης και πλαισιώνοντας τον Ολιβέιρα στη γραμμή κρούσης της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ