ΑΕΚ : Περιμένει επίσημη πρόταση από την Αλ Νασρ για Μάνταλο

ΑΕΚ : Περιμένει επίσημη πρόταση από την Αλ Νασρ για Μάνταλο

Η ΑΕΚ περιμένει την επίσημη κρούση της Αλ Νασρ για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου κι όλα δείχνουν ότι θα «αγγίζει» τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου στην ΑΕΚ. Ο λόγος είναι πως στην Ένωση περιμένουν εντός της ημέρας την επίσημη πρόταση της Αλ Νασρ για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει ακόμα και συμφωνία για την αποχώρηση του.

Συγκεκριμένα, μέσα στη μέρα αναμένεται η βελτιωμένη πρόταση της Αλ Νασρ για τον Μάνταλο, όπως έχουν ενημερώσει οι Άραβες τους «κιτρινόμαυρους». Αυτή μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα αγγίζει τα 4,5 εκατ. ευρώ, ποσό που δείχνει να καλύπτει την Ένωση και έτσι αναμένονται εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και εφόσον η ΑΕΚ τα βρει με την Αλ Νασρ, τότε ο Μάνταλος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με τριπλάσιες απολαβές από ότι είχε στην Ένωση. Πέρα από τη συμφωνία ή όχι της ΑΕΚ με την ομάδα από την Ασία, σήμερα ίσως κριθεί και το αν ο Μάνταλος θα παραμείνει για τον τελικό Κυπέλλου ή θα αποχωρήσει άμεσα από την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ