Ολυμπιακός: Η Λοκομοτίβ και η «κλοπή» του Χασάν!

Ολυμπιακός: Η Λοκομοτίβ και η «κλοπή» του Χασάν!

Πώς ο Ολυμπιακός κατάφερε να ολοκληρώσει την απόκτηση του Χασάν, παρά τη «σφήνα» της Λοκομοτίβ Μόσχας, που προσέφερε περισσότερα στον ίδιο και την Μπράγκα!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από την ημέρα που ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε τη συμφωνία με την Μπράγκα και έκανε δικό του τον Αχμέντ Χασάν, με κανονική μεταγραφή. Μια μεταγραφή, ωστόσο, που εάν οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν κινηθεί γρήγορα και σωστά, θα μπορούσε να έχει χαλάσει. Και να είχε εξελιχθεί τελείως διαφορετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες η Μπράγκα δέχθηκε επίσημη πρόταση από τη Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Αιγύπτιο σέντερ φορ. Ανοιχτή πρόταση, πολύ μεγαλύτερη από την αρχική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και την οποία η πορτογαλική ομάδα είχε αποδεχθεί, με την υποσημείωση, ότι εάν οι Πειραιώτες έκαναν χρήση της οψιόν που είχαν με τον ποδοσφαιριστή, το θέμα θα θεωρούνταν λήξαν.

Η Λοκομοτίβ δεν έμεινε εκεί. Είχε επαφές και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Με την άδεια ή καλύτερα τις… ευχές της Μπράγκα, ιθύνοντες της ρωσικής ομάδας ήρθαν σε απευθείας επικοινωνία με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, αλλά και τον ίδιο τον Χασάν. Προσφέροντας διπλάσια αμοιβή από εκείνη που ο 27χρονος σέντερ φορ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή έφτασε πολύ κοντά στο να ναυαγήσει, λόγω των νέων δεδομένων που έβαλε στο τραπέζι η πρόταση της Λοκομοτίβ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έδειξα για ακόμη μία φορά ότι γνωρίζει όσο καμία άλλη ελληνική ομάδα να κλείνει εξαιρετικά deal, έστω κι όταν απέναντί του έχει προτάσεις που υπό κανονικές συνθήκες δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Μάλιστα, αυτό έγινε και λόγω της επιθυμίας του Χασάν να μείνει στον Πειραιά, όπου έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, αλλά και επειδή οι Πειραιώτες είχαν φροντίσει να βάλουν στη συμφωνία όλες τις απαραίτητες «δικλείδες ασφαλείας», ώστε να είναι σε πλεονεκτική θέση και να μην έχουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αυτό, πάντως, που φάνηκε στην πράξη είναι ότι ο Ολυμπιακός έκανε μια μεταγραφή value for money. Διότι ήδη η αξία του Χασάν έχει… τριπλασιαστεί, σε σχέση με τα χρήματα που δαπάνησε η ομάδα του Πειραιά για να τον κάνει δικό της. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιτυχία του deal. Αλλά και για τη συνολική μεταγραφική πολιτική του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ