Λοντίγκιν : «Κάτι υπήρξε με ΠΑΟΚ»

Λοντίγκιν : «Κάτι υπήρξε με ΠΑΟΚ»

Ο Γιούρι Λοντίγκιν μίλησε σε ρωσικό Μέσο και αναφέρθηκε στην παρουσία στην Τούμπα, αλλά και στις επαφές που είχε με τον ΠΑΟΚ.

Συνέντευξη στη ρωσική αθλητική ιστοσελίδα championat.com παραχώρησε ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία στο γήπεδο της Τούμπας στο παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το «φλερτ» που υπήρξε με τον Δικέφαλο, σε ερώτηση που του έγινε για μια παλαιότερη ατάκα του πως δεν του αρέσει να κάθεται στη Ζενίτ και να πληρώνεται, αποκαλύπτοντας πως υπήρξαν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

«Ημουν εκεί, απλά για να δω από κοντά τον Μακ και τον Μαουρίσιο. Εδώ και πολύ καιρό είχα υποσχεθεί να τους επισκεφτώ, προέκυψε στο πρόγραμμα το παιχνίδι του κυπέλλου, που από μόνο του δε σήμαινε τίποτα για μένα, πήγα για να δω τους φίλους μου, που χάρηκαν για την επίσκεψη. Έπαιξαν καλά και κέρδισαν. Ο Μαουρίσιο ήρθε από τον πάγκο, ενώ ο Μακ ξεκίνησε βασικός.

Σ’ ότι αφορά κάποιες προηγούμενες δηλώσεις μου, δεν υπαινίχθηκα τίποτα, ούτε προετοιμάστηκα για κάτι. Απλά είπα την αλήθεια και πως αισθανόμουν εκείνη την στιγμή. Σ’ ότι αφορά μια μεταγραφή: εάν είναι να συμβεί κάτι καλό θα το δούμε. Τώρα, είμαι στο προπονητικό κέντρο με τη Ζενίτ και η σκέψη μου είναι να προετοιμαστώ σωστά με την ομάδα. Ναι, υπήρξε κάτι με τον ΠΑΟΚ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ