Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Αλέις Γκαρθία (vids)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Αλέις Γκαρθία (vids)

Ο 23χρονος Ισπανός μέσος φαίνεται πως βρίσκεται στην λίστα του Ίλια Ίβιτς για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την περίπτωση του Αλέις Γκαρθία εξετάζει η ΑΕΚ.

Στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να μπαίνει στον «πάγο» λόγω του συμβολαίου του και τον Πέτρο Μάνταλο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Έτσι, ο Ίλια Ίβιτς τσεκάρει την αγορά, με το όνομα του 23χρονου μέσου να επανέρχεται στο «κιτρινόμαυρο» προσκήνιο. Ο Γκαρθία είχε ακουστεί και παλαιότερα για την ΑΕΚ και με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο ρόστερ, εξετάζεται εκ νέου η περίπτωσή του.

Ο Γκαρθία βρίσκεται στην λίστα της ΑΕΚ όπως και ο Κάστανος για την ενίσχυση της ομάδας στην μεσαία γραμμή. Ο Ισπανός μέσος αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 23χρονος χαφ αγωνίστηκε στη Μουσκρόν την περασμένη σεζόν, ως δανεικός από τους Πολίτες και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Στον βελγικό σύλλογο είχε βασικό ρόλο, καταγράφοντας 25 συμμετοχές, ενώ σκόραρε πέντε γκολ και είχε τρεις ασίστ. Στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα, αγωνίστηκε ως εσωτερικός χαφ, αλλά έπαιξε και ως εξτρέμ και στις δύο πτέρυγες.

Με τη φανέλα της Σίτι μέτρησε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε και ένα τέρμα. Κατά καιρούς αγωνίστηκε και στη β΄ομάδα των Πολιτών. Το 2017 βρέθηκε ως δανεικός στην Iσπανία και την Τζιρόνα, έχοντας συνολικά 55 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ σε δύο σεζόν.

Δείτε τον Γκαρθία εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ