ΑΕΚ : Πάει για Σεπτέμβρη του Βράνιες

ΑΕΚ : Πάει για Σεπτέμβρη του Βράνιες

Οι εξελίξεις για τον 30χρονο αμυντικό πηγαίνουν για τον Σεπτέμβριο και το πιθανότερο είναι στα τέλη του επόμενου μήνα, όταν θα πλησιάζουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μπορεί να απέκτησε πριν μερικές μέρες τον Χνιντ από τη Σφαξιάν, όμως δεν τα παρατάει όσον αφορά την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες. Η Ένωση και ο Ίλια Ίβιτς παρακολουθεί την περίπτωση του Βόσνιου στόπερ και περιμένει να δει αν θα μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ προκειμένου να κινηθεί για να τον αποκτήσει και πάλι.

Η βελγική ομάδα έχει βέβαια στην παρούσα φάση το πάνω χέρι κι επιδιώκει να εξασφαλίσει ένα ποσό για την αποδέσμευση του παίκτη, αλλά και να μην του δώσει αποζημίωση.

Ο ίδιος ο Βράνιες ζητάει από τα 1,8 εκατ. ευρώ που είναι να πάρει τις επόμενες δυο σεζόν κάποιο ποσό για να μείνει ελεύθερος και έχει «κολλήσει» η περίπτωση του με αποτέλεσμα να υπάρχει στασιμότητα.

Όποια εξέλιξη στην περίπτωση του Βόσνιου στόπερ αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο πλέον και το πιθανότερο είναι τα τέλη του επόμενου μήνα, όταν θα πλησιάζουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, όπου λογικά η βελγική ομάδα θα αντιληφθεί πως πρέπει να «ξεφορτωθεί» το βαρύ συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ