ΑΕΚ : Επανήλθε η Αλ Νασρ, ετοιμάζει βαλίτσες ο Μάνταλος

ΑΕΚ : Επανήλθε η Αλ Νασρ, ετοιμάζει βαλίτσες ο Μάνταλος

Το βράδυ της Δευτέρας η Αλ Νασρ επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση που φτάνει στα χρήματα που αξιώνει η ΑΕΚ και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Βαλίτσες για Ντουμπάι ετοιμάζει ο Πέτρος Μάνταλος! Η νέα πρόταση που περίμενε η ΑΕΚ από την Αλ Νασρ ήρθε τελικά το βράδυ της Δευτέρας και πλέον είναι θέμα χρόνου να κλείσει το deal και ο αρχηγός της Ένωσης να γίνει… Άραβας.

Η πρόταση φτάνει στα 4,5 εκατ. ευρώ που ήθελε η ΑΕΚ ενώ ο Μάνταλος θα υπογράψει πιθανότατα διετές συμβόλαιο και θα πάρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο που με τα μπόνους θα φτάνει και στο 1,8. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει τελειώσει η μεταγραφή με τον διεθνή άσο να φεύγει για Ντουμπάι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και τυπικά.

Ετσι θα αποτελέσει παρελθόν μετά από έξι χρόνια παρουσίας με την κιτρινόμαυρη φανέλα με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο ενώ ήταν ο ηγέτης της νέας εποχής της ΑΕΚ που επέστρεψε στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2015. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον όπως του έχουν ξεκαθαρίσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ και μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Αλ Νασρ θα μπορεί να επιστρέψει ώστε να παίξει με την Ένωση στην «Αγιά Σοφιά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ