Deal ΑΕΚ – Αλ Νασρ για Μάνταλο

Deal ΑΕΚ – Αλ Νασρ για Μάνταλο

Η Ένωση αποδέχθηκε την πρόταση των Αράβων και ο Πέτρος Μάνταλος οδεύει προς την Αλ Νασρ.

Στην Αλ Νασρ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πέτρος Μάνταλος!

Η μεταγραφή του στην ομάδα του Ντουμπάι βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, με την ΑΕΚ να αποδέχεται την πρόταση των Αράβων για τον Έλληνα παίκτη. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαία και η σημερινή παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα κιτρινόμαυρα γραφεία στο Μαρούσι.

Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με την Ένωση να απαντάει θετικά στην τρίτη… κρούση της Αλ Νασρ για τον Μάνταλο. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 4-4.5 εκατομμύρια ευρώ, με τον 28χρονο παίκτη να έχει ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ  τον χρόνο. Παράλληλα, ο Έλληνας άσος θα έχει και περίπου 300.000 ευρώ σε μπόνους στόχων.

Να σημειωθεί, πάντως πως μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο συλλόγων, ωστόσο όπως φαίνεται, η μεταγραφή του «Πετράν» στο Ντουμπάι πολύ δύσκολα δε θα ολοκληρωθεί.

Αν υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση και δεν έχουμε κάποια ανατροπή, ο αρχηγός της Ένωσης δε θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (30/8).

Ο Μάνταλος βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2014 (αποκτήθηκε από την Ξάνθη όταν η Ενωση έπαιζε στην Γ’ εθνική) ήρθε στη Β’ Εθνική και μετρά 201 εμφανίσεις, 47 γκολ και 59 ασίστ, ενώ έχει 27 παιχνίδια και με την Εθνική Ανδρών.

Με τον Δικέφαλο στο στήθος, ο αρχηγός έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδος και ένα πρωτάθλημα. Θυμίζουμε, πως την τωρινή μεταγραφική περίοδο, η Ένωση πούλησε στην Σέλτικ και τον Βασίλη Μπάρκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ